Supervisie


Ik geef sinds enkele jaren met veel plezier supervisie voor verschillende beroepsverenigingen; sinds 2017 voor de VGCT en sinds 2019 voor de NVRG. Daarnaast geef supervisie binnen de opleiding tot GZ-psycholoog (GIOS) voor zowel diagnostiek als behandeling.

Binnen supervisies staat de persoon van de supervisant met zijn-haar leerdoelenn centraal. Inhoudelijk meedenken met een casus is daarbij ondergeschikt aan de interacties tussen de clienten en de supervisant. Wat maakt dat een specifieke situatie of casus zulke reacties bij jou oproept? Ken je dit vanuit je geschiedenis en hoe maken we de patronen werkbaar. De supervisies kennen daarmee een sterk persoonsgericht karakter. Binnen de VGCT is de leertherapie kort geleden vervangen door persoonsgerichte supervisie. Daarmee is de persoonlijke ontwikkeling van de therapeut onderdeel geworden van de supervisie. Precies wat ik zo leuk vind aan de supervisies. 

Eerdere supervisanten beschreven mijn stijl als; transpart, eerlijk, direct, confronterend, persoonlijk en positief.  

Heb je interesse? Neem gerust contact op en we kijken samen of er een klik is en we een optimale leersituatie kunnen maken.  


Persoonlijke coaching

Toen ik kennsmaakte met de Provocatieve coaching voelde dat voor mij direct goed. Ik was al op zoek naar een manier om coaching binnen de relatie te combineren met humor, warmte en uitdaging. Ik volg dan ook met veel plezeir de opleiding tot Provocatief coaching. 

Docent

Sinds enkele jaren geef ik met veel plezier les. Ik verzorg de basiscursus voor de VGCT bijde RINO-groep. Daar verzorg ik nog een aantal andere (kleinere) cursussen. Ook geef ik les of verzorg ik trainingen voor andere instanties. Ik hoor het graag indien u interesse heeft!