Andere diensten

Naast mijn werk als GZ-psycholoog heb ik me ontwikkeld tot docent, trainer, coach en supervisor. 

Ik nodig u graag uit om verder te klikken op een van onderstaande knoppen of in het menu indien u overweegt van een van deze diensten gebruik te willen maken. 

Docent

Sinds enkele jaren geef ik met veel plezier les. Ik verzorg de basiscursus voor de VGCt (Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieĆ«n) bij de RINO-groep. Daar verzorg ik nog een aantal andere (kleinere) cursussen. Ook geef ik les of verzorg ik trainingen voor andere instanties.

Persoonlijke coaching

Toen ik kennismaakte met de Provocatieve coaching voelde dat voor mij direct goed. De combinatie Motiverende gespreksvoering en coaching spreekt mij zeer aan. Ik volg dan ook met veel plezier de opleiding Provocatief coaching. Binnen de Provocatieve coaching zijn humor, warmte en uitdaging essentiĆ«le onderdelen. 

Supervisie

Ik geef als erkend supervisor voor de GZ-opleiding, de NVRG en de VGCt met veel plezier supervisie. Mijn eerdere supervisanten noemen mijn stijl: direct, persoonlijk, oprecht, inzichtgevend, veilig en confronterend. Ik geef zowel individuele als groepssupervisie en beide zijn ook online mogelijk.